Uitgelicht: Zeilen op de Waddenzee

Tijdens deze heerlijke zomerse dagen in Nederland wil je niets liever dan het water op. Deze zomer kan dat weer met onze zeilvakanties voor singles en alleengaanden op de Waddenzee. Met prachtige, authentieke zeilschepen zeilen we een week lang langs verschillende Waddeneilanden en pittoreske havenplaatsen. Met het zonnetje in je gezicht en de wind door je haren waan je je direct op vakantie en kom je helemaal tot rust.

Onze zeilreizen naar de Waddeneilanden zijn altijd all inclusive. Aan boord van de authentieke Klippers verzorgd onze reisleiding het eten en drinken. Of je nu houd van een vers sapje of een koud biertje, zij zorgen dat het er is. Ook wordt er natuurlijk aan de innerlijke mens gedacht.

Als het weer en getij het toelaat gaan we deze week ook droogvallen op het Wad. Op deze manier kun je prachtige ontdekkingen doen van alles wat ‘leeft’ in zee. De schipper en zijn maat vertellen je hier alles over. Een barbecue of gezellig kampvuur bij de ondergaande zon mag natuurlijk niet ontbreken. Dit wordt vast en zeker een onvergetelijke avond.

Ben jij op zoek naar een ongedwongen zeilreis voor singles en alleengaanden en kun je je vinden in het concept: alles kan en niets moet? Dan is de Eilandhop-week van Dynamic Holland precies wat je zoekt! Lees hier snel verder en stap deze zomer bij een van onze schepen aan boord. Wij varen nu al alle weken gegarandeerd uit.

Dynamic Holland

Ga je mee naar de sneeuw?