Dynamic Holland is al 30 jaar dé specialist in actieve groepsreizen!
Van oorsprong organiseerde Dynamic Holland vakanties voor gasten uit de familie- en vriendenkring. Voor een aantrekkelijke prijs bezorgden wij hen een fantastische reis. Al snel raakten andere vakantiegangers geïnteresseerd in de sfeer en het concept van Dynamic Holland en kreeg de organisatie een echt bestaansrecht.

Vakanties voor elke doelgroep

Inmiddels is Dynamic Holland uitgegroeid tot een brede reisorganisatie voor diverse doelgroepen. Zo organiseren wij fantastische wintersportvakanties voor single en alleengaande 30plussers en jongeren, terwijl de focus in de zomer juist ligt op gezellige groepsreizen voor singles, alleengaanden een eenoudergezinnen.
Bij Dynamic Holland blijven we graag in beweging, ons aanbod blijft zich daarom altijd uitbreiden. Zo zijn de avontuurlijke zeilreizen van ons partnerbedrijf bijvoorbeeld een mooie aanwinst gebleken!

Dus wil je niet alleen op vakantie, sluit dan aan bij één van onze ongedwongen groepsreizen.

Volledig verzorgde reizen

Alle reizen van Dynamic Holland zijn volledig verzorgd. Denk hierbij aan de reis per Royal Class touringcar en verblijf op basis van halfpension. Bij de individuele reisbeschrijvingen staat verder precies wat er wel en wat niet is inbegrepen bij de reissom. Uitgaven als lunch en drankjes, verzekeringen en andere persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening.

Wij garanderen:

  • Ongedwongen groepsreizen voor jouw doelgroep
  • Gelijke man-vrouwverhouding
  • Volledig verzorgde reizen
  • Altijd enthousiaste, Nederlandse reisbegeleiding
  • Veelal gegarandeerd vertrek
  • Wij zijn doordeweeks bereikbaar tussen 09:00 en 20:00 uur. Op zaterdag en zondag kan je ons bellen tussen 10:00 en 18:00 uur.

Het kenmerk van Dynamic Holland is een ongedwongen vakantie met veel vrijheid, waar de organisatorische zaken je uit handen worden genomen. Daarnaast onderscheiden wij ons door de persoonlijke omgang met de gasten. De reisleiding creëert een sfeer waarin alle gasten, jong of oud, zich thuis voelen. Ook voor de begeleiding van onze ski- en snowboardlessen maken wij gebruik van onze eigen Nederlandse leraren.

Ons team

Wij zijn Dynamic Holland en verzorgen jouw vakantie!
Je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie over een bestemming, de groepssamenstelling, de leeftijden en alles wat met de reis te maken heeft.
Met de nodige ervaring op de latten en tripjes naar de zon, geeft ons werk pas voldoening als jouw vakantie geslaagd is.

Onze reisbegeleiding

Onze reizen worden begeleid door enthousiaste reisleiders die zich vrijwillig, maximaal inzetten voor jouw vakantie. Vaak zijn dit actieve (winter-) sporters die een opleiding volgen of ergens anders een baan hebben. Zij zijn redelijk op de hoogte van de bestemming, beschikken over ervaring in de omgang met groepen en zijn sterk in organiseren en improviseren. Onze mensen volgen allemaal onze interne opleidingsweek, voordat zij als volwaardig reisleider en/of skileraar aan de slag gaan.

Het kenmerk van Dynamic Holland is een ongedwongen vakantie met veel vrijheid. Wij onderscheiden ons door de persoonlijke omgang met de gasten en zorgen dat alle organisatorische zaken je uit handen worden genomen. De reisleiding creëert een sfeer waarin alle gasten, jong of oud, zich thuis voelen.