Bekijk data & prijzen
  • Omschrijving
  • Programma
  • Accommodatie

Omschrijving

Niet alleen stap je bij Dynamic Holland aan boord voor gezellige zeilreizen over de Waddenzee, de sportieve vakantieganger monstert aan bij onze groepsreis naar de spannende Brandarisrace!

Tijdens deze wedstrijd zeil je als volwaardig deel van de crew mee en is zeilervaring niet vereist, want de bemanning legt je met plezier haarfijn uit hoe zeilen werkt.

Zeilen, teamwork en een hoop lol met een leuke groep singles en alleengaanden!

Nico (52): “Machtig mooi, zou het zo weer doen!”

Waarom deze vakantie?

  1. Als volwaardig lid van de bemanning meezeilen tijdens de Brandarisrace
  2. Actief zeilweekend over de Waddenzee
  3. Inclusief stoomcursus zeilen
  4. 2 unieke overnachtingen op een historisch schip
  5. Ontbijt (2 x), lunch (2 x) en diner (1 x)
  6. Onbeperkt koffie en thee

Brandarisrace // Om stil te staan bij het feit dat vuurtoren Brandaris op Terschelling in 1994 haar 400-jarig jubileum vierde, werd ter afsluiting van het jubileumjaar de eerste editie van de Brandarisrace georganiseerd. De wedstrijd is uitsluitend voor klippers, tjalken, skûtsjes en zeewaardige zeilschepen en koerst van Harlingen naar Terschelling.
Waar de wedstrijd ooit begon met 50 schepen, verschijnen er nu jaarlijks maar liefst 80 aan de start!

Lees meer

Programma

Vrijdag 15 oktober // Om 20:00 uur heet de schipper jullie in Harlingen hartelijk welkom aan boord. Een woordje volgt, de hutten worden toegewezen en de avond leent zich voor gezellige gesprekken in het verwarmde dagverblijf óf lekker in de zilte buitenlucht aan dek.

Zaterdag 16 oktober // Zaterdagochtend worden jullie in alle vroegte al gewekt door de heerlijke geuren van het ontbijt. Na een laatste slokje koffie of thee zetten we koers naar de start en sluiten we ons aan bij de wedstrijdvloot. Het startschot klinkt en we gaan los! Tijdens de race zal de enthousiaste bemanning van de Risico jullie uitgebreide instructies geven en begeleiden, het is immers teamwork dat ons als eerste over de finish zeilt!
Na de prijsuitreiking heffen we met z’n allen het glas op de winnaar en vieren we natuurlijk dik feest op Terschelling.

Zondag 17 oktober // ’s Ochtends schuiven jullie wederom aan bij een smakelijk ontbijt en na de lunch beginnen we aan de terugreis. We genieten nog even met volle teugen van de prachtige zeiltocht naar Harlingen, waar we rond 17:00 uur arriveren.

Accommodatie

Aan dek // Met z’n allen chillen aan dek, terwijl de wind door je haren woelt? Bovendeks staan jullie middenin de zeilbeleving! Vanuit de ruime zitkuip hebben jullie tijdens de zeilweekend het beste uitzicht, dus weer of geen weer, buiten zitten kan altijd.

Benedendeks // Het prachtig ingerichte dagverblijf is van alle gemakken voorzien, zoals een radio met cd-speler, een boordbibliotheek en spelletjes. Op koudere dagen kan de centrale verwarming worden aangezet voor een aangename temperatuur in het vertrek. Leuke tip; neerstrijken op een van de zachte banken en samen een bordspelletje doen!

Slaapvertrek // De hutten zijn allemaal uitgerust met comfortabele stapelbedden. Daarnaast beschikken deze slaapkamers over centrale verwarming en een wastafel. Gedurende een groepsreis zeilen deel je een hut met een van je reisgenoten, we proberen dit zoveel mogelijk in te delen op leeftijd en geslacht.

Sanitaire voorzieningen // Het schip is uitgerust met sanitaire voorzieningen.

Reisdata

Beschikbaar Nog enkele plaatsen Vol Vertrekgarantie

Datum

Prijs

Bijzonderheden

Vervoer

Status

15 okt 2021 - 17 okt 2021

€ 245

-

Groepssamenstelling

Voor deze reis is momenteel nog geen groepsinfo beschikbaar.

Locatie

Jullie ervaringen