Singlereizen naar Frankrijk

Een singlevakantie naar Frankrijk staat gelijk aan een geslaagde wintersport met singles. In Frankrijk bieden wij singlevakanties voor 40plussers aan. Maar ook als je 30plus bent is een singlereis naar Frankrijk een goede keuze. Onze singlereizen gaan naar verschillende grote skigebieden zoals de Trois Vallées en het Paradiski-gebied.

Keuze uit diverse bestemmingen

Voor onze 30Plus singles is Val Thorens een zeer goede keuze. Val Thorens ligt middenin het Trois Vallées skigebied en is zeer sneeuwzeker. Daarnaast is de après-ski hier ongekend populair. In dit wintersportgebied ligt ook onze 40plus bestemming Les Menuires. De luxe chalets liggen ook hier direct aan de piste en zijn van alle gemakken voorzien.

Belle Plagne is een gezellige wintersportplaats die is aangesloten bij het Paradiski-gebied. Met ruim 450 kilometer aan pistes is hier geen dag hetzelfde. Wil jij veel skiën en snowboarden over verschillende rode, zwarte of blauwe pistes? Dan is dit een goede keuze!

Altijd inclusief vervoer en verblijf

De singlereizen van Dynamic Holland zijn altijd inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf in een luxe hotel of een gezellige Oostenrijkse accommodatie. Natuurlijk kunnen we de reis ook aan jouw wensen aanpassen. Wil je liever met de auto of de skitrein naar Oostenrijk? Geen probleem. Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw ideale singlevakantie naar Oostenrijk.

Onze bestemmingen in Frankrijk

Vanaf € 995

Tignes

Tignes is super sneeuwzeker, groot en heeft boven alles een top après-ski!

Vanaf € 1045

Belle Plagne

425 kilometer wintersportgebied, met appartement direct aan de piste!

Vanaf € 1050

Val Thorens

Geniet van de vele pistes en dé après-ski bestemming in de Franse Alpen.

Vanaf € 1125

Les Menuires

Gezellige groepsreis naar het grootste wintersportgebied van Europa!