Singlereizen naar Frankrijk

Een singlevakantie naar Frankrijk staat gelijk aan een geslaagde wintersport met singles. In Frankrijk bieden wij singlevakanties voor 40plussers aan. Maar ook als je 30plus bent is een singlereis naar Frankrijk een goede keuze. Onze singlereizen gaan naar verschillende grote skigebieden zoals de Trois Vallées en het Paradiski-gebied.

Keuze uit diverse bestemmingen

Voor onze 30Plus singles is Val Thorens een zeer goede keuze. Val Thorens ligt middenin het Trois Vallées skigebied en is zeer sneeuwzeker. Daarnaast is de après-ski hier ongekend populair. In dit wintersportgebied ligt ook onze 40plus bestemming Les Menuires. De luxe chalets liggen ook hier direct aan de piste en zijn van alle gemakken voorzien.

Belle Plagne is een gezellige wintersportplaats die is aangesloten bij het Paradiski-gebied. Met ruim 450 kilometer aan pistes is hier geen dag hetzelfde. Wil jij veel skiën en snowboarden over verschillende rode, zwarte of blauwe pistes? Dan is dit een goede keuze!

Altijd inclusief liftpas

De singlereizen van Dynamic Holland zijn altijd inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf in een luxe hotel of een gezellige Oostenrijkse accommodatie en een 7-daagse skipas. Natuurlijk kunnen we de reis ook aan jouw wensen aanpassen. Wil je liever met de auto of de skitrein naar Oostenrijk? Geen probleem. Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw ideale singlevakantie naar Oostenrijk.

Onze bestemmingen in Frankrijk

Vanaf € 995

Tignes

Tignes is fantastisch! Het is super sneeuwzeker, groot, heeft top après-ski en het is nog betaalbaar ook!

Vanaf € 1050

Belle Plagne

425 kilometer wintersportgebied, luxe chalets direct aan de piste en ’s avonds een goede Franse maaltijd.

Vanaf € 1195

Val Thorens

Dé après-ski bestemming in de Franse Alpen. Geniet van de vele pistes en prachtige locatie van de chalets.

Vanaf € 1175

Les Menuires

40Plus reis naar het grootste wintersportgebied van Europa met mooie chalets, direct aan de piste.