Singlereizen in Oostenrijk

Oostenrijk is de meest populaire wintersportland in Europa. Jaarlijks vertrekken vele Nederlanders naar deze fantastische sneeuwbestemming. Ook de 30+ singlereizen van Dynamic Holland vertrekken tussen december en april naar verschillende winterse dorpen in de Oostenrijkse Alpen.

Sneeuwzeker en goede accommodatie’s

Al jaren vertrekken wij naar het skigebied van de Zillertal Arena welke zeer geschikt is voor beginnende en ver gevorderde wintersporters. Ook gaan wij naar Kirchberg en Obertauern waar wij luxe hotels voor jullie hebben uitgezocht met heerlijke wellness mogelijkheden. Daarnaast staat het hotel in Obertauern bekend om het heerlijke 5-gangen diner dat dagelijks wordt geserveerd. In Flachau verblijven we in mooie en erg nieuwe chalets op loopafstand van de piste. De Ski Amadé is een skigebied dat ontzettend populair is. Maar de Kitzbüheler Alpen is misschien wel het meest bezochte wintersportgebied van Oostenrijk.

Altijd inclusief liftpas

De singlereizen van Dynamic Holland zijn altijd inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf in een luxe hotel of een gezellige Oostenrijkse accommodatie en een 7-daagse skipas. Natuurlijk kunnen we de reis ook aan jouw wensen aanpassen. Wil je liever met de auto of de skitrein naar Oostenrijk? Geen probleem. Wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw ideale singlevakantie naar Oostenrijk.

Onze bestemmingen in Oostenrijk

Vanaf € 559

Saalbach-Hinterglemm

Seizoensopening voor singles en alleengaanden. Twee leeftijdscategorieën; 20 tot 30 jaar of 30-plussers.

Vanaf € 1250

Flachau

Topbestemming in de Ski amadé! Luxe chalets direct aan de piste en après-ski.

Vanaf € 1295

Kirchberg

Bruisende après-ski en fantastische pistes. Kirchberg heeft het allemaal!

Vanaf € 995

Zillertal

Luxe premium 4-sterren chalets, op loopafstand van de piste en liften.