Er zijn momenteel geen reizen naar Here Comes The Summer beschikbaar.

  • Omschrijving
  • Programma
  • Accommodatie

Omschrijving

Trap de zomer af met een festivalweekend op Vlieland!
Als het kleine zusje van het grootse muziekevenement Into The Great Wide Open, zet Here Comes The Summer bekende en onbekende singer-songwriters en bands in de spotlights. De kers op de taart is de prachtige zeiltocht over de Waddenzee op de heen- en terugreis, waarbij je zelf lekker de handen uit de mouwen mag steken!

Zoals gezegd; je zomer begint en eindigt op Vlieland!

Feline (27): “Festivals, ik hou ervan. Dus Here Comes The Summer staat elk jaar weer met grote letters in m’n agenda!”

Festivalweekend op Vlieland // Als voorproefje op Into The Great Wide Open is het festival Here Comes The Summer in het leven geroepen. Jaarlijks in mei breken we twee dagen even lekker los van alle dagelijkse verplichtingen, en kijken we in goed gezelschap alvast uit naar de zwoele zomerdagen.
Muziek en goed eten voeren de boventoon, terwijl je ondertussen geniet van een mooie line-up aan muzikanten. Met De Bolder en het Bospodium als enige twee podia is het evenement kleinschalig en intiem, maar groots genoeg om er een onvergetelijk weekend van te maken.
Vanuit het Friese Harlingen zeilen we naar Vlieland, waar het schip gedurende het festival als je onderkomen zal dienen. Je overtocht en accommodatie in een klap geregeld!

Zeilklipper Ambulant**** // Tijdens je verblijf op het eiland staat de historische, tweemastklipper Ambulant uit het jaar 1904 voor je klaar. Je overnacht aan boord van het schip in een comfortabele scheepshut, die je deelt met je mede-festivalgangers. Iedere kajuit is voorzien van warm en koud stromend water, centrale verwarming en een leeslampje. Ook sanitaire voorzieningen zijn aan boord aanwezig.

Waarom deze vakantie?

  • Een actieve vakantie met een vleugje cultuur
  • Samen met een gezellige groep 20+ singles
  • Unieke overnachting op een traditioneel zeilschip
  • Inclusief ontbijt, 1 x lunch en 1 x diner
  • Enthousiaste, Nederlandse reisbegeleiding
Lees meer

Programma

Vrijdagmiddag // We verzamelen vrijdagavond rond 16:00 uur op het schip in de haven van Harlingen en zetten koers richting Vlieland. Tijdens de zeiltocht geniet je van een waanzinnig uitzicht over de Waddenzee én een stevige scheepsmaaltijd. Bij aankomst duik je direct het festival in, waar een zonsondergang zorgt voor het perfecte decor.

Zaterdag //  Na een heerlijk ontbijt, wacht je wederom een fantastische festivaldag!
Ook vandaag heeft Here Comes The Summer een bijzonder programma te bieden en wprd je weer meegevoerd door de unieke sfeer van het evenement. Lunch en diner zijn op eigen gelegenheid, waarvoor je terecht kan bij een keur aan eigenwijze foodtrucks en pop-up terrasjes.

Zondag // Met het ontbijt achter de kiezen, hijsen we de zeilen richting Harlingen. Onderweg serveert de scheepskok een smakelijke lunch, bij voorkeur natuurlijk aan dek, om rond 16:00 uur de haven weer binnen te varen.

Accommodatie

Tweemastklipper Ambulant // Tweemastklipper Ambulant rolde in 1904 van de steigers. Na een ingrijpende verbouwing sloot deze platbodem zich in 1980 als varend passagiersschip aan bij bootverhuurbedrijf Rederij Vooruit in Harlingen, om chartertochten te maken op de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese Meren.

Aan dek // Vanuit de riante zitkuip aan dek heb je tijdens de zeiltocht het beste uitzicht! Met je ogen dicht genieten van de zon op je gezicht en zilte zeelucht door je haren.

Benedendeks // In het knusse dagverblijf staat samenzijn centraal. Daarom is het vertrek sfeervol ingericht met lange tafels, een royale zithoek en gezellige verlichting.
Benedendeks kan je gebruik maken van centrale verwarming, een radio, een cd-speler, een DVD-speler, een televisie (op aanvraag), de uitgebreide boordbibliotheek en leuke spelletjes.

Slaapvertrek // Een goede nachtrust staat voorop en de comfortabele bedden zorgen ervoor dat je ’s ochtends weer uitgerust aan de dag kan beginnen. De bedden zijn opgemaakt met een matras plus matrasovertrek en een kussen met kussensloop. Bij koelere temperaturen kan de centrale verwarming omhoog worden gedraaid, en indien nodig zorgt een patrijspoortje voor frisse lucht.

Sanitaire voorzieningen // De Ambulant is uitgerust met 2 toiletten en 2 douches. Daarnaast beschikken de hutten over een eigen wastafel met koud en warm stromend water.

Locatie

Jullie ervaringen